Saturday, August 6, 2011

Kapsels zomer 2011 en najaar.

Hoi!
 Heb je dat ook al een meegemaakt dat je je haren beu waart en je eens een keertje iets nieuws wil proberen? Nou ik in ieder geval wel, van korte haren tot lange haren, van schuine frou tot rechte frou. Daarom gaat de post voor vandaag over: 'Kapsels zomer 2011 en najaar' :)
Check it out:

 

 

Hét kapsel voor zomer 2011 voor naar het strand of voor een avondje uit? Strak uit je gezicht weggetrokken haar dat in een paardenstaart of knot is vastgezet. Wat ook erg trendy is zijn beachy waves, een kapsel waarbij het lijkt aslof je juist van een dagje strand terug komt. Je haar is lichtgekruld en ziet er nonchalant uit en heel natuurlijk. Als je deze beachy waves combineert met een leuk zomers jurkje een een paar oogverblindende sleehakken, of een paar mooi sandalen zie je er weer beautiful uit! :)

Omdat je de meeste mensen natuurlijk niet elke dag naar het strand  ziet gaan om een mooie coup te krijgen zijn er natuurlijk ook  manieren om deze beachy waves thuis zelf te maken, dus hebben wij voor jou een beetje rechearch gedaan over hoe je dat kan doen :) hier komt ie :p :

Je kunt de beachy look nabootsen door je haar met zoutwater te behandelen. Je maakt eerst zelf een zoutwateroplossing door 5-6 eetlepels zout toe te voegen aan een kop water en te roeren tot het zout volledig opgelost is. Maak je haar nat (niet wassen) en dep het droog met een handdoek. Vernevel de zoutoplossing met een bloemenspuit over je haar. Vlecht vervolgens je haar en laat het een paar uur drogen of ga met je ingevlochten haar slapen. De volgende ochtend word je wakker en heb je die beach look :) Opdracht voltooid! :D



Superkorte kapsels of juist heel lang haar... (najaar)

 Het haar bij de dames is natuurlijk veel speelser, minder strak en ook wat piekerig. De stijlen lopen uiteen van rock bitch-achtige kapsels tot piekerige en vlot gestylede haarcoupes. De korte kapsels zijn door de lange bovenlengte op alle mogelijke manieren te stylen. Je hoeft alleen maar van stylingsproduct en finish te veranderen om een heel nieuwe look te creëren

Kort haar laat zich veel gemakkelijker kleuren. De felle tinten zijn heel sterk in opkomst. Vroeger was het allemaal natuurlijk, maar nu zijn er meer en meer heftige kleuren als rood, violetrood, rood rood, koper en roodbruin.


 Dit zijn de celebs hun kapsels deze zomer:



 


                             i really have no idea who this is :p     /      Rihanna
                                                            Beachy waves    (blake lively)
                                                           
                                                                 Strak naar achter en in een knotje

 (Jessica alba)

Beachy waves! :) (kate husdon)

Beachy waves :)

                                                               Lekker kort :p (emma watson)



Zozo dat was het weer voor vandaag! I hope you liked it!

Much love, Nina xxx

No comments:

Post a Comment