Wednesday, August 3, 2011

Accessoires

Hi!

Ik ben juist terug van ibiza en het was zalig! Maar daardoor kon ik jammer genoeg niet posten. ):
Nu ik terug ben staat er op het programma een post over *tromgeroffel* : ACCESSOIRES ZOMER 2011 (+Schoenen)! :D hihaaaa!

Sleehakken

Het is één van de grootste schoenentrends van zomer 2011...
Sleehakken kun je werkelijk met elk kledingstuk combineren. Sleehakken onder een jeans (niet perse skinny) is ook erg mooi. Ze staan goed onder elke roklengte. Favoriete combinatie is: sleehakken onder een kuitlange rok of jurk

Armbanden hype

Hoe meer accessoires, hoe hipper. Vooral armbanden... Bind een simpel gekleurd lint, een gekleurd touwtje of bandje en een leertje om je pols en je hoort erbij. Ook heel mooi is het om armbandjuwelen met goedkope armbanden te combineren.  En verder gaat het allemaal om kleur, kleur en nog eens kleur.

Hoog of plat?

De schoenen zijn deze zomer óf superhoog óf plat..
Berg je gladiatorsandalen maar even op. En ook die zwarte schoenen met agressieve hakken en stoere bandjes. Zomer 2011 staat in het teken van lieflijke en gekleurde schoenen met een supervrouwelijke uitstraling. En de keuze is tussen torenhoge hakken of juist heel platte schoenen.
Plateausandalen met hoge hakken zijn deze zomer heel erg in! De bovenkant van veel hooggehakte schoenen is deze zomer in stof uitgevoerd en is verrijkt met linten die zwierig om de enkels worden geknoopt. De kleurtjes zijn vrolijk - zalmroze, zonnig geel, pistachegroen, roze of blauw.
 Aan de ene kant zien we eenvoudig leren sandalen, aan de andere kant uitbundig versierde sandalen. Vooral de laatste trekken de aandacht. Met hun gekleurde bloemen, kraaltjes en goudkleurige bedels laten zich goed combineren met de kleurige mode voor zomer 2011.

Zonnebrillen 2011

Retro en kleur! Dat zijn de trends voor de zonnebrillen. Niet alleen de mode maar ook de zonnebrillen knipogen naar de jaren '50, '60, '70, '80. Het is allemaal 'retro stijl'  Om het wat moderner te maken, komen de brilmonturen in alle mogelijke kleuren: zuurstokroze, fuchsia, paars, felgeel, maar ook in bloemenprints, dierenprints of met nopjes of ruitjes.

Kettinkje + bedel

Lange dunne kettingen met kleine bedels of hangers... Lange dunne kettingen met kleine bedels of hangers komen terug in de mode. Mega grote bijous zijn op hun retour.



























XOXO Nina :)

No comments:

Post a Comment